Sušené maso Jack Link´s (Beef Jerky)
Sušené maso je původním vynálezem Indiánů. Maso z ulovených bizonů nejdříve nakrájeli na tenké plátky, které poté krátce udili a následně je nechali pomalu sušit na horkém slunci. Dle ročního období pak sušené maso ochutili sezónními bylinami. Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku.
Nejprodávanější

Sušené hovězí maso, ochucené podle starého rodinného receptu, příchuť original, balení 140g

Sušené hovězí maso, ochucené podle starého rodinného receptu, příchuť original, balení 210g

Sušené hovězí maso, ochucené podle starého rodinného receptu, příchuť teriyaki, balení 140g

Sušené hovězí maso, ochucené podle starého rodinného receptu, příchuť teriyaki, balení 210g

Sušené hovězí maso, ochucené podle starého rodinného receptu, příchuť sweet and hot, balení 140g

Sušené hovězí maso, ochucené podle starého rodinného receptu, příchuť sweet and hot, balení 210g