Jack Link´s Beef Jerky MIX 180g
Detailní popis produktu
Sušené maso Jack Link´s Beef Jerky MIX 180g
Balení obsahuje:
Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku.
Sušené plátky hovězího masa Jack Link´s jsou bohaté na bílkoviny a s minimálním obsahem tuku.
Jack Link’s Beef Jerky je perfektní pochoutkou buď na cestách, jako rychlý zdroj energie, nebo jako rychlá svačina.
Něco málo z historie sušeného masa (beef jerky)
Domorodí indiáni objevili chuť sušeného buvolího nebo bizoního masa už velmi dávno. Nazývali ho „pemmican“. Tenké proužky tmavého libového masa jim poskytovaly výživné, vysokoenergetické jídlo vhodné pro lov a život v divočině.
Pomocí sušení na horkém letním slunci, nebo uzením na otevřeném ohni se maso stalo velmi trvanlivým. Místní byliny a koření domorodých kmenů zvýrazňovalo přirozenou, lahodnou masovou chuť.
Mezitím Evropané také začali sušit maso a získali tak zásoby na dlouhé cesty, zvláště na těžké časy. První španělští přistěhovalci nechávali své zásoby masa uschnout na palubách svých plachetnic, kterými do Ameriky přivezli i slovo „ch‘arqui“. Toto označení, vyslovované s akcentem domorodých Američanů, se nakonec vyvinulo v dnešní název „jerky“.
Rodina Linků kombinovala staré indiánské metody přípravy s tradičními rodinnými recepty pro vytvoření pikantních a kořeněných masových plátků v řadě různých chutí – z nichž všechny jsou nadále distribuovány po celém světě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené maso |
---|---|
Balení: | 3x60g |
Příchuť: | original,teriyaki, sweet and hot |
Doporučené skladování: | Při teplotě +5°C do +25°C. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.