Hodnocení obchodu

4,8 255 hodnocení
5
236x
4
11x
3
2x
2
0x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 23.2.2020
Všechno proběhlo dle mých představ.. super e-shop v novém kabátku:) rychlé dodání a perfektní zboží.. děkuji
Avatar autora | 23.2.2020
+ Velká ochota
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 22.2.2020
Jsem spokojena
Avatar autora | 17.2.2020
Rychlé dodání super velké balení medvídků...jsou hotové za pár vteřin a chutnají skvěle určitě objednám i další produkty
Avatar autora | 15.2.2020
+ Super sortiment, který se jinde špatně shání.
+ Rychlé dodání
+ Vse na jedničku

Vše naprosto super a doporučuji
Avatar autora | 14.2.2020
+ Super chuť,
+ Rychle doruceni
+ Popkorn jako z kina
- neni to nevyhoda ale je dobre si pripravit neakou vetsi misu nebo pytel na promichani s prichuti

Přichut na popkorn sunka syr chutna skoro jako z kina. Ostatni slane prichute me moc neoslovily. Jinak fakt paráda až na to že od toho mam celou kuchyň. Byla to moje druha obednavka a verim tomu ze urcite ne posledni. Jenom ty ceny jsou trosku vysoko no, na to ze je to jakoby jenom koreni v prasku :/ ale tak co, za kvalitu se platí :úú)
Avatar autora | 11.2.2020
+ poměr cena/kvalita

Nakupuji zde popcorn k přípravě na doma. Do kina jsem chodil jen kvůli popcornu ale začala mi vadit cena nabízeného zboží. Nyní si dělám stejně kvalitní popcorn doma za mnohem nižší cenu. Popcorn mám, velkou obrazovku mám, už mi chybí jen kvalitní zvuk doma :-D
Avatar autora | 10.2.2020
+ Rychle dodání

Avatar autora | 10.2.2020
Absolutní spokojenost při každém nákupu. Objednávka vždy rychle vyřízena. Doporučuji.
Avatar autora | 9.2.2020
Spokojena Děkuji doporučuji
Avatar autora | 9.2.2020
+ Rychlost dodání.

Avatar autora | 6.2.2020
Rychlost dodání je opravdu skvělá. Produkty jsou výborné.
Avatar autora | 5.2.2020
+ Super sortiment pro párty
+ přehledné stránky
+ kvalita služeb
+ rychlost komunikace

S popkornovačem jsem naprosto spokojeý teda hlavně děti :o) Popkorn jako v kině a hlavně příchuť přesně podle sebe
Avatar autora | 1.2.2020
Můj první nákup a jsem spokojen.
Avatar autora | 25.1.2020
+ Rychlé dodání

Avatar autora | 25.1.2020
+ věci které v Česku nenajdete
+ většina je fakt dobrá
- vyšší ceny

Avatar autora | 23.1.2020
E-shop mi přijde lehce nepřehledný, ale sama neví jak bych zlepšila přehlednost u tak velkého množství různorodých kategorií, vyhledávání funguje takže pokud zákazník jde pro konkrétní produkt nevidím problém :) Standardní obchod, vše proběhlo v pořádku. Prodávané produkty jako z obrázku, chuťově dobré.
Avatar autora (Administrátor) 23.2.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Co se týče přehlednosti obchodu, tak na tom pracujeme a již v blízké době bude struktura e-shopu předělaná. Michal Koláček - Popkornovač.cz
Avatar autora | 16.1.2020
+ Rychlé dodání
- Zásilka poslána přes zásilkovnu a nešlo platit kartou. Proč?

Avatar autora (Administrátor) 23.2.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení nákupu. Co se týče plateb kartou na výdejních místech Zásilkovny, tak je nenabízíme z důvodu vysokých poplatků za tyto transakce. V součtu se jedná o již nezanedbatelnou částku, o kterou bychom museli navýšit cenu dopravy či zboží - a to nechceme. Děkujeme za pochopení. S přáním pěkného dne Michal Koláček
Avatar autora | 15.1.2020
Vše dorazilo obratem a v pořádku. Rychlé jednání obchodu a kvalitní zboží. Doporučuji
Avatar autora | 14.1.2020
+ S obchodem jsem naprosto spokojená, úžasné kvalitní zboží, velmi rychlé dodání.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.