Krekry na smažení Mřížka 1kg
Související produkty
Detailní popis produktu
Krekry na smažení Mřížka 1kg
Připravit si doma čerstvé a křupavé krekry, podle vlastní chuti, nebylo nikdy snažší. Polotovar určený ke smažení stačí pouze vložit do rozpáleného oleje a během několika vteřin máte usmaženo tolik krekrů, kolik jen sníte :0) Krekry si tak doma usmažíte rychle, velmi jednoduše a hlavně levně. Navíc si u nás můžete přikoupit i speciální soli a příchutě, kterými krekry ochutíte a získáte tak jedinečné krekry, které jinde neseženete.
Balení krekrů
Krekry jsou baleny v praktickém odolném sáčku (tzv. doypacku), díky kterému si udrží své vlastnosti i při delší době skladování. Sáček je vybaven tzv. zip uzávěrem - po otevření je možné sáček opětovně uzavřít aniž byste se museli bát, že dojde k narušení vlastností polotovaru, nebo že se Vám vysype. Další praktickou výhodou tohoto balení je oválné dno sáčku, díky kterému sáček můžete postavit a nebude Vám tak doma zabírat zbytečně moc místa.
V přípravě domácích krekrů se vyznáme
Nechceme být "obyčejným" obchodem, který prodává zboží, jenž zná pouze z obrázků či propagačních materiálů výrobců. Dobře si uvědomujeme, že osobní zkušenost s konkrétním produktem je jedinou možností, jak se s ním dokonale seznámit - ověřit jeho vlastnosti, spolehlivost, v případě surovin i jejich chuť. Proto veškeré produkty před uvedením do prodeje osobně testujeme, zkoušíme a samozřejmě i ochutnáváme. Díky tomu Vám můžeme nabídnout pouze kvalitní a ověřené výrobky, poradit s výběrem a v neposlední řadě předat naše zkušenosti a tipy pro správnou přípravu čerstvých domácích krekrů.
Návod na přípravu krekrů
Krekry doporučujeme smažit ve fritovacím hrnci/frizéze (je vhodnější díky termostatu, který umožňuje nastavit přesnou teplotu), ale je možné použít i klasický hrnec či pánvičku. Olej rozehřejte na 185°C (±5°C) a opatrně do něj vložte hrst krekrů. Krekry smažte po dobu 5-10 vteřin (±3 vteřiny). Jakmile jsou krekry hotové, zvětší se jejich objem a vyplavou na povrch. Vzhledem k tomu, že čas ke smažení je velmi krátký, doporučujeme mít před smažením připravenou po ruce naběračku (ideálně děrovanou, abyste s krekry nenabrali i olej). Po vytažení doporučujeme krekry položit na talíř, na kterém je položený ubrousek, který vsákne zbytek oleje z krekrů. Nyní stačí krekry lehce osolit a dochutit některou z výtečných příchutí z naší nabídky. Po přidání soli a příchutí na krekry, doporučujeme krekry promíchat, aby se sůl a příchuť s krekry dobře spojila.
Koření a příchutě na krekry:
Složení
Pšeničná mouka (obsahuje lepek), sůl, kypřící látka: uhličitany sodné E500 (ii); řepkový olej, regulátor kyselosti: chlorid vápenatý E509.
Průměrné nutriční hodnoty ve 100g
- energetická hodnota 1470 kJ/347 kcal
- tuky 1,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
- sacharidy 72 g z toho cukry 2,9 g
- bílkoviny 10 g
- sůl 2,4 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Krekry |
---|---|
Balení: | 1kg (±3%) |
Vyrobeno v: | EU |
Doporučené skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. |
Tvar: | mřížka |
Teplota oleje pro smažení: | 185°C (±5°C) |
Čas smažení: | 5-10 vteřin (±3 vteřiny) |
Značka: | popkornovač.cz |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.