Sůl na popcorn a krekry Česnek (200g)
Související produkty
Detailní popis produktu
Sůl na popcorn a krekry Česnek (200g)
Speciální směs pro ochucení popcornu a krekrů na smažení s česnekovou příchutí a česnekovým aroma. V podstatě se jedná o kombinaci popcornové soli a "klasické" příchuti na popcorn, kde je kladen velký důraz na česnekovou chuť i vůni. Tato směs je vhodná i pro ochucení domácích brambůrků a dalších pokrmů.
Originální příchutě na popcorn od Popkornovač.cz
Příchuť je vyrobena podle naší exkluzivní receptury a je tak díky tomu skutečně originální a jedinečná. Při výrobě příchutí klademe důraz nejen na jejich chuť a vůni, ale také na konzistenci, aby se směsi snadno používaly při přípravě popcornu.
V přípravě domácího popcornu se vyznáme
Nechceme být "obyčejným" obchodem, který prodává zboží, jenž zná pouze z obrázků či propagačních materiálů výrobců. Dobře si uvědomujeme, že osobní zkušenost s konkrétním produktem je jedinou možností, jak se s ním dokonale seznámit - ověřit jeho vlastnosti, spolehlivost, v případě surovin i jejich chuť. Proto veškeré produkty před uvedením do prodeje osobně testujeme, zkoušíme a samozřejmě i ochutnáváme. Díky tomu Vám můžeme nabídnout pouze kvalitní a ověřené výrobky, poradit s výběrem a v neposlední řadě předat naše zkušenosti a tipy pro správnou přípravu čerstvého, chutného domácího popcornu. Níže uvádíme námi odzkoušený a doporučený návod na přípravu popcornu s touto solí.
Návod na přípravu popcornu v popkornovači, ve kterém se kukuřice praží na oleji
Pro přípravu popcornu s touto příchutí použijte kukuřici typu butterfly. Podle návodu k obsluze k Vašemu přístroji upražte dávku čerstvého popcornu. Upraženou kukuřici (popcorn) osolte (cca 2g soli na 100g popcornu) a důkladně promíchejte. Sůl nikdy nesypejte do přístroje, ale pouze na upraženou kukuřici mimo přístroj. Pokud Vám sůl na popcornu málo "drží", zkuste při pražení kukuřice použít více tuku (oleje).
Náš tip
Pro dosažení co nejlepšího výsledku při výrobě popcornu doporučujeme použít námi odzkoušený olej s máslovou příchutí.
Návod na přípravu popcornu v popkornovači, který kukuřici praží horkým vzduchem, nebo v silikonovém popkornovači (misce) do mikrovlnné trouby
Pro přípravu popcornu s touto příchutí použijte kukuřici typu butterfly. Podle návodu k obsluze k Vašemu přístroji upražte dávku čerstvého popcornu. Protože je kukuřice upražena horkým vzduchem, chybí ji potřebná "mastnota" a sůl na ní nebude držet. Proto je důležité hotový popcorn před ochucením solí "omastit". Nejprve vypukaný popcorn smíchejte s trochou oleje nebo rozpuštěného másla a poté osolte (cca 2g soli na 100g popcornu) a důkladně promíchejte. Díky oleji se sůl dobře spojí s popcornem. Sůl ani tuk nikdy nedávejte do přístroje, ale pouze na upraženou kukuřici mimo přístroj.
Náš tip
Pro dosažení co nejlepšího výsledku při výrobě popcornu doporučujeme použít námi odzkoušený olej ve spreji.
Složení
sůl jedlá (max. 98 %), protispékavá látka E 551, extrakty koření.
Průměrné nutriční hodnoty ve 100g
- energetická hodnota 10 kJ/2 kcal
- tuky 0,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
- sacharidy 0,8 g z toho cukry 0,1 g
- bílkoviny 0 g
- vláknina 0 g
- sůl 97,8 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sůl na popcorn |
---|---|
EAN: | 8594207220856 |
Balení: | 200g (±3%) |
Vyrobeno v: | EU |
Příchuť: | česnek |
Doporučené množství na 100g kukuřice: | 2g |
Doporučené skladování: | Skladujte v temnu a suchu. |
Značka: | popkornovač.cz |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.