Stroj na popcorn 282748

Značka: Hendi
9 999 Kč
máme skladem
Možnosti doručení

Výrobník popcornu (dokáže vyrobit 1 dávku ze 150g kukuřice), přístroj je vhodný na pořádání menších akcí a oslav, nebo do stánků či provozoven, kde není nutná rychlá výroba popcornu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stroj na popcorn 282748 (na slaný i sladký popcorn)

Tento přístroj nelze zaslat na "dobírku" - pouze po úhradě bankovním převodem nebo kartou přes platební bránu GoPay.

Výrobník popcornu, který dokáže vyrobit 1 dávku ze 150g kukuřice, přístroj je vhodný na pořádání menších akcí a oslav, nebo do stánků či provozoven, kde není nutná rychlá výroba popcornu.

Obsah balení:

  • popkornovač
  • návod v českém jazyce

V přípravě domácího popcornu se vyznáme

Nechceme být "obyčejným" obchodem, který prodává zboží, jenž zná pouze z obrázků či propagačních materiálů výrobců. Dobře si uvědomujeme, že osobní zkušenost s konkrétním produktem je jedinou možností, jak se s ním dokonale seznámit - ověřit jeho vlastnosti, spolehlivost, v případě surovin i jejich chuť. Proto veškeré produkty před uvedením do prodeje osobně testujeme, zkoušíme a samozřejmě i ochutnáváme. Díky tomu Vám můžeme nabídnout pouze kvalitní a ověřené výrobky, poradit s výběrem a v neposlední řadě předat naše zkušenosti a tipy pro správnou přípravu čerstvého, chutného domácího popcornu.

Návod na přípravu sladkého popcornu v popkornovači 282748

Do kotlíku přístroje dejte 50g tuku a nechejte popkornovač cca 4-6 minut nahřát. Poté do kotlíku přidejte 150g kukuřice typu mushroom a 50g ochuceného cukru. Jakmile přestane kukuřice pukat, popkornovač vypněte a vyklopte kotlík s vypukaným popcornem.

Návod na přípravu slaného popcornu v popkornovači 282748

Do kotlíku přístroje dejte 50g tuku a nechejte popkornovač cca 4-6 minut nahřát. Poté do kotlíku přidejte 150g kukuřice typu butterfly. Jakmile přestane kukuřice pukat, popkornovač vypněte a vyklopte kotlík s vypukaným popcornem. Upraženou kukuřici (popcorn) lehce osolte a dle Vaší chuti posypejte kořenící směsí (doporučené dávkování 10g kořenící směsi na 100g kukuřice) a důkladně promíchejte. Kořenící směs nikdy nesypejte do kotlíku přístroje, ale pouze na upraženou kukuřici.

Doplňkové parametry

Kategorie: Popkornovače
Záruka: 2 roky pro spotřebitele, při nákupu na IČ 1 rok
Hmotnost přístroje: 22,5kg
Rozměry (V x Š x H): 77 x 42 x 56cm
Max. příkon: 1500W
Max. dávka kukuřice: 150g
Barva: červeno-stříbrná
Druh spotřebiče: Popcornovače

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.