Vážení zákazníci, ve dnech 29.3. - 1.4.2024 bude prodejna z důvodu dovolené uzavřena. V tomto období bude rovněž nedostupná naše zákaznická telefonní linka.

Příchuť na popcorn a krekry Slaný karamel (50g)

60 Kč 1 200 Kč / 1 kg
máme na skladě
Možnosti doručení

Prášková směs pro ochucení popcornu a krekrů s příchutí slaného karamelu, balení 50g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Příchuť na popcorn a krekry Slaný karamel (50g)

Kořenící směs v prášku s příchutí "slaný karamel" pro ochucení popcornu a krekrů na smažení. Jedno balení kořenící směsi vystačí až na 5 porcí upraženého popcornu (při doporučeném dávkování 100g kukuřice/10g kořenící směsi).

Originální příchutě na popcorn od Popkornovač.cz

Příchuť je vyrobena podle naší exkluzivní receptury a je tak díky tomu skutečně originální a jedinečná. Při výrobě příchutí klademe důraz nejen na jejich chuť a vůni, ale také na konzistenci, aby se směsi snadno používaly při přípravě popcornu.

V přípravě domácího popcornu se vyznáme

Nechceme být "obyčejným" obchodem, který prodává zboží, jenž zná pouze z obrázků či propagačních materiálů výrobců. Dobře si uvědomujeme, že osobní zkušenost s konkrétním produktem je jedinou možností, jak se s ním dokonale seznámit - ověřit jeho vlastnosti, spolehlivost, v případě surovin i jejich chuť. Proto veškeré produkty před uvedením do prodeje osobně testujeme, zkoušíme a samozřejmě i ochutnáváme. Díky tomu Vám můžeme nabídnout pouze kvalitní a ověřené výrobky, poradit s výběrem a v neposlední řadě předat naše zkušenosti a tipy pro správnou přípravu čerstvého, chutného domácího popcornu. Níže uvádíme námi odzkoušený a doporučený návod na přípravu popcornu s touto směsí.

Návod na přípravu popcornu s kořenící směsí v popkornovači, ve kterém se kukuřice praží na oleji

Pro přípravu popcornu s touto příchutí použijte kukuřici typu butterfly. Podle návodu k obsluze k Vašemu přístroji upražte dávku čerstvého popcornu. Upraženou kukuřici (popcorn) lehce osolte a dle Vaší chuti posypejte kořenící směsí (doporučené dávkování 10g kořenící směsi na 100g kukuřice) a důkladně promíchejte. Kořenící směs nikdy nesypejte do přístroje, ale pouze na upraženou kukuřici mimo přístroj. Pokud Vám kořenící směs na popcornu málo "drží", zkuste při pražení kukuřice použít více tuku (oleje).

Náš tip

Pro dosažení co nejlepšího výsledku při výrobě popcornu doporučujeme použít námi odzkoušený olej s máslovou příchutí.

Návod na přípravu popcornu s kořenící směsí v popkornovači, který kukuřici praží horkým vzduchem, nebo v silikonovém popkornovači (misce) do mikrovlnné trouby

Pro přípravu popcornu s touto příchutí použijte kukuřici typu butterfly. Podle návodu k obsluze k Vašemu přístroji upražte dávku čerstvého popcornu. Protože je kukuřice upražena horkým vzduchem, chybí ji potřebná "mastnota" a kořeníci směs na ní nebude držet. Proto je důležité hotový popcorn před smícháním s kořenící směsí "omastit". Nejprve vypukaný popcorn smíchejte s trochou oleje nebo rozpuštěného másla a lehce osolte. A teprve poté do popcornu dle Vaší chuti přimíchejte potřebné množství kořenící směsi (doporučené dávkování 10g kořenící směsi na 100g kukuřice) - díky oleji se směs dobře spojí s popcornem. Kořenící směs ani tuk nikdy nedávejte do přístroje, ale pouze na upraženou kukuřici mimo přístroj.

Náš tip

Pro dosažení co nejlepšího výsledku při výrobě popcornu doporučujeme použít námi odzkoušený olej ve spreji.

Složení

cukr, sůl jedlá (max. 13 %), aroma, koření,barvivo (E 150c), protispékavá látka E 551.

Průměrné nutriční hodnoty ve 100g směsi

  • energie 1435 kJ/343 kcal
  • tuky 0,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
  • sacharidy 80 g z toho cukry 76 g
  • vláknina 1,6 g
  • bílkoviny 0,6 g
  • sůl 12,2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Popcorn
Balení: 50g (±3%)
Vyrobeno v: EU
Příchuť: slaný karamel
Doporučené množství na 100g kukuřice: 10g
Doporučené skladování: Skladujte v temnu a suchu.
Značka: popkornovač.cz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.