Profesionální palačinkovač 212028
Související produkty
Detailní popis produktu
Profesionální palačinkovač 212028
Tento produkt nelze zaslat na "dobírku" - pouze po úhradě bankovním převodem nebo některou z online plateb.
Profesionální palačinkovač s nepřilnavým povrchem pro přípravu francouzských palačinek crêpes o průměru 40cm.
- určeno pro přípravu palačinek
- pečicí litinová plocha s nepřilnavým povrchem o ø400 mm
- rovnoměrné rozložení tepla po povrchu
- včetně dřevěné špachtle
- tělo z nerezové oceli
- plynule nastavitelný termostat od 50 °C do 300 °C
- ochrana proti přehřátí a EGO termostat
- světelná indikace nahřátí
Pomocí tohoto palačinkovače během několika okamžiků "vykouzlíte" perfektně upečené, tenké a křupavé palačinky. Můžete se pustit do smažení sladkých i slaných variací palačinek za použití minimálního množství oleje. Pro doasažení co nejlepšího výsledku, doporučujeme použít naše směsi pro přípravu palačinek.
Obsah balení:
- palačinkovač 212028
- návod v českém jazyce
- dřevěný roztírač na těsto
V přípravě palačinek se vyznáme
Nechceme být "obyčejným" obchodem, který prodává zboží, jenž zná pouze z obrázků či propagačních materiálů výrobců. Dobře si uvědomujeme, že osobní zkušenost s konkrétním produktem je jedinou možností, jak se s ním dokonale seznámit - ověřit jeho vlastnosti, spolehlivost, v případě surovin i jejich chuť. Proto veškeré produkty před uvedením do prodeje osobně testujeme, zkoušíme a samozřejmě i ochutnáváme. Díky tomu Vám můžeme nabídnout pouze kvalitní a ověřené výrobky, poradit s výběrem a v neposlední řadě předat naše zkušenosti a tipy pro správnou přípravu tenkých, křupavých palačinek. Níže uvádíme námi odzkoušený a doporučený návod na přípravu palačinek z námi prodáváných směsí.
Návod na přípravu palačinek
Nejdříve si připravte palačinkové těsto: 500g směsi řádně rozmíchejte v 900ml - 960ml vlažné vody. Zapněte palačinkovač a počkejte, až se rozehřeje. Následně jej potřete olejem a nalijte dávku palačinkového těsta. Těsto co nejrychleji po palačinkovači rozetřete kruhovým pohybem pomocí dřevěného roztírače (je součástí balení palačinkovače). Snažte se těsto rozetřít tak, aby palačinka byla ve výsledku co nejvíce tenká. Pokud se Vám prvních pár pokusů nepovede, nezoufejte. Po několika dalších pokusech již dostanete ten správný grif "do ruky" a budete palačinky připravovat jako profesionál. Nechte palačinku péct do té doby, než její povrch přestane být "tekutý". Poté ji pomocí obracečky otočte a pečte dokud rovněž není hotová. Pro co největší chuťový požitek doporučujeme palačinky péct lehce do křupava. Palačinky je možné servírovat prakticky s čímkoliv co máte rádi. Přejeme Vám dobrou chuť :0)
Náš tip
Pro snažší a kvalitnější vymazání pečící plochy doporučujeme použít Slunečnicový olej ve spreji - Mistr Pekař (300ml)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Francouzské palačinky |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Rozměry (V x Š x H): | cca 16 x 52 x 47cm |
Hmotnost přístroje: | 17,5kg |
Max. příkon: | 3000W |
Teplotní rozsah: | 50° - 300°C |
Průměr pečící plotny: | 40 cm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.