UPOZORNĚNÍ: V TERMÍNU 20.7. - 31.7.2018 MÁ POKORNOVAČ.CZ DOVOLENOU :-) VEŠKERÉ PŘIJATÉ OBJEDNÁVKY, DOTAZY APOD. BUDOU VYŘÍZENY 1.SRPNA 2018. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ A PŘEJEME VÁM PĚKNÉ LÉTO. VÁŠ POPKORNOVAČ.CZ

Vaflovač Steba WE 20 Volcano

Vaflovač pro snadnou a rychlou přípravu belgických vaflí (4ks), inovativní systém pro jednoduché a rovnoměrné dávkování těsta

Více informací

1 429 Kč

máme na skladě

Nákupem získáte: 1429 b.


Vaflovač Steba WE 20 Volcano

Příprava belgických vaflí nebyla nikdy jednodušší. S pomocí vaflovače Steba WE 20 Volcano si doma čerstvé vafle upečete během chvilky. Oproti jiným vaflovačům je Steba WE 20 vybaven inovativním řešením dávkování těsta. Těsto do přístroje nalijete pomocí dodávané odměrky a trychtýře - těsto se tak dostane dovnitř přístroje všude rovnoměrně a nebude během pečení "přetékat". Obě plotny vaflovače jsou vyrobeny z nepřilnavého materiálu, proto při pečení stačí použít pouze nepatrné množství tuku. Vaflovač Steba WE 20 je vybaven kontrolkou napájení a teploty a izolovanou rukojetí pro snadnou manipulaci.

Obsah balení:

  • vaflovač Steba WE 20 Volcano
  • plnící trychtýř
  • odměrka na těsto
  • návod v českém jazyce

V přípravě vaflí se vyznáme

Nechceme být "obyčejným" obchodem, který prodává zboží, jenž zná pouze z obrázků či propagačních materiálů výrobců. Dobře si uvědomujeme, že osobní zkušenost s konkrétním produktem je jedinou možností, jak se s ním dokonale seznámit - ověřit jeho vlastnosti, spolehlivost, v případě surovin i jejich chuť. Proto veškeré produkty před uvedením do prodeje osobně testujeme, zkoušíme a samozřejmě i ochutnáváme. Díky tomu Vám můžeme nabídnout pouze kvalitní a ověřené výrobky, poradit s výběrem a v neposlední řadě předat naše zkušenosti a tipy pro správnou přípravu vaflí. Níže uvádíme námi odzkoušený a doporučený návod na přípravu vaflí (nejen) z námi prodáváných směsí.

Návod na přípravu vaflí - těsto

Pro přípravu vaflového těsta budete potřebovat:

  • 250g polohrubé mouky
  • 5 polévkových lžic cukru moučka
  • vanilkový cukr
  • 1/2 sáčku prášku do pečiva
  • špetku soli
  • 3 vejce
  • 125g másla
  • 300ml mléka
  • rumové aroma

Smíchejte polohrubou mouku, cukr, vanilkový cukr, prášek do pečiva a sůl - vše důkladně promíchejte. Oddělte vejce a smíchejte žloutky, vlažné mléko, rumové aroma a rozpuštěné máslo a následně vmíchejte do směsi mouky a výše uvedených "suchých" ingrediencí. Těsto míchejte, dokud nebude zcela bez hrudek. Poté nechte těsto cca 20 minut "odpočinout". Následně ušlehejte bílky a vmíchejte do připraveného těsta. Zapněte vaflovač Steba WE 20 a nechte jej podle návodu k obsluze nahřát. Jakmile bude přístroj připravený, potřete lehce obě plotny máslem a zavřete jej. Poté pomocí přiložené odměrky nalijte těsto do přístroje - malé množství těsta by mělo být vidět v tryhtýři. Nechte péct cca 6-7minut, podle toho, jak moc chcete mít vafle křupavé. Doporučujeme servírovat se šlehačkou, zmrzlinou a čerstvým ovocem. Přejeme Vám dobrou chuť!

PS: Nechete-li ztrácet čas s přípravou těsta, doporučujeme vyzkoušet naši směs pro rychlou přípravu vaflového těsta :0)

Návod na přípravu vaflí z hotové směsi

Obsah sáčku se směsí pro přípravu vaflí smíchejte s 0,5l vlažné vody. Směs důkladně promíchejte tak, aby v ní nebyly hrudky. Zapněte vaflovač Steba WE 20 a nechte jej podle návodu k obsluze nahřát. Jakmile bude přístroj připravený, potřete lehce obě plotny máslem a zavřete jej. Poté pomocí přiložené odměrky nalijte těsto do přístroje - malé množství těsta by mělo být vidět v tryhtýři. Nechte péct cca 6-7minut, podle toho, jak moc chcete mít vafle křupavé. Doporučujeme servírovat se šlehačkou, zmrzlinou a čerstvým ovocem. Přejeme Vám dobrou chuť!

Parametry produktu
Vaflovač Steba WE 20 Volcano:

Rozměry (V x Š x H)15,5 x 21 x 27 cm
Hmotnost1,9 kg
Barvačerná
Max. příkon760 W

Ke stažení

Stáhnout

Návod k použití Steba WE 20

Návod k použití v českém jazyce k vaflovači Steba WE 20

Velikost souboru: 5.6Mb

Zboží související s tímto produktem: