Francouzské palačinky
Crêpes jsou tenké palačinky, vyrobené obvykle z pšeničné mouky. Název palačinek je francouzského původu a pochází z latinského crispa, což znamená „stočený“. Původně se crêpes připravovali v oblasti Bretaně na severozápadě Francie, ale v současnosti jsou rozšířeny po celé Francii a jsou považovány za francouzské národní jídlo. Crêpes se připravují nalitím tekutého těsta na rozpálenou pánev nebo plochou kruhovou plotnu, která je lehce potřena olejem nebo máslem. Těsto je na pánvi rovnoměrně rozetřeno ve velmi tenké vrstvě. Crêpes se podávají "na sladko" (s marmeládou, sladkou pomazánkou, javorovým sirupem...) a nebo "na slano" (se šunkou, se slaninou, sýrem a zeleninou...). Nyní si můžete připravit crêpes, nebo chete-li, francouzské palačinky, sami, rychle a jednoduše doma. Můžete si vybrat z naší nabídky práškových směsí pro přípravu crêpes. Pro bezproblémovou a rychlou přípravu doporučujeme námi otestovaný palačinkovač Livoo DOP196
Nejprodávanější
Prášková směs pro přípravu sladkého palačinkového těsta, stačí pouze smíchat s vodou - nemusí se přidávat žádné další přísady, balení 10x1kg
Profesionální neslazená šlehačka ve spreji, vhodná na vafle, palačinky, zmrzlinu a další, balení 700ml
Profesionální sladká šlehačka ve spreji, vhodná na vafle, palačinky, zmrzlinu a další, balení 6 x 700ml
Čokoládová pomazánka s lískovými oříšky Nutella, balení 2 x 3kg v plastovém kbelíku